Asiakaspalautteet

Ihoystävälliset ja ekologiset ihonhoitotuotteemme saavat usein positiivista palautetta asiakkailtamme,  ja saamme usein kuulla kuinka tuotteet ovat auttaneet erilaisissa iho-ongelmissa. Tälle sivulle olemme keränneet parhaimmat asiakaspalautteet, joista ajattelimme olevan hyötyä myös sinulle.

”Olen käyttänyt Shea Deoa ja se on parasta mitä olen kokeillut. Olen niin iloinen, että teini-ikäinen tyttäreni käyttää ja pitää Natural Deo laventelista, joten näin hän välttyy tarpeettomilta kemikaaleilta. Kiitos kaikesta työstäsi, jonka olet tehnyt näiden tuotteiden valmistamiseksi”

"Aivan ihana deodorantti. Ei petä. Ja tuoksu mmm. Piparminttu. En aio enää muuta käyttää. Haluan
kokeilla myös muita tuotteita."

”Ostin voiteen joululahjaksi äidilleni hänen vaikeasti hoidettavaan ihottumaansa. Hän on kokeillut monia erilaisia voiteita ilman mainittavia tuloksia. Mutta tämä voide (Body Butter) tuotti heti tulosta! Kiitollinen."

”Puuhaillessani lauantaina puutarhassa, mäkäräiset iskivät ja purivat verille. Eilen kutina ja paukamia, toinen käsivarsi oli puremia täynnä. Lisäsin Arnica Cream- voidetta yöksi ja noin vain oli paukamat ja kutina poissa seuraavana aamuna.”

"Ostamani Shea Deo osoitti tehokkuutensa tämän päivän kotitöiden puserruksessa."

”Lip Balm on superhyvä! Minulla oli aina ennen yskänrokkoja. Mutta sen jälkeen kun aloin käyttää Lip Balm:ia olen päässyt niistä eroon. Minulla oli myös herpes ja ihottumaa suun ympärillä, mutta jo parin päivän käytön jälkeen iho oli parempi. Ei kutinaa ja huulet olivat hienot ja pehmeät. Suosittelen!”