FAQ - Usein kysytyt kysymykset

1. Miten Natural Deo’ta käytetään?


Otetaan pieni määrä/nokare puhtailla sormilla tai lastalla ja voidellaan kainaloihin. Odota kunnes se imeytyy ihoon ennen kuin puet vaatteet päällesi. Jos olet ajanut kainalokarvat pois, odota pari tuntia ennen käyttöä. Jos olet aiemmin käyttänyt antiperspiranttia ja vaihdat alumiinittomaan, alussa voit hikoilla enemmän, koska Natural Deo ei tuki huokosia.
2. Saan ihottumia tavallisesta deodorantista, siedänkö minä Natural Deo’a?


Koska Natural Deo ei sisällä alumiinia tai muita kemikaaleja, on se kokeilemisen arvoinen. Itselläni on herkkä iho ja olen sen vuoksi tehnyt miedon ja tehokkaan tuotteen joka sopii kaikille. Yleensä suosittelen herkkäihoisia kokeilemaan hajustamatonta deodoranttia, Pure.
3. Tuleeko vaatteisiin tahroja?


Anna deodorantin imeytyä ihoon hetki, ennen kuin puet vaatteet päälle, näin vältät mahdolliset tahrat. Mahdolliset valkoiset jäljet vaatteessa saadaan helposti pois kostealla pyyhkeellä. Deodorantti imeytyy nopeasti ihoon ja jättää sileän ja kuivan kainalon. Sen ei kuulu tuntua tahmealta.
4. Natural Deo’ni koostumus on mennyt nestemäiseksi


Deodorantti muodostuu suurimmaksi osaksi kookosöljystä, joka muuttaa koostumusta lämpötilasta riippuen. Jos se sulaa kokonaan, sekoita sisältö ja laita hetkeksi viileään paikkaan. Näin deodoranttisi on jälleen käyttökelpoista.
5. Kuinka pitkään Natural Deo riittää?


Jokapäiväisessä käytössä Natural Deo purkki (60 ml) riittää noin 2-3 kuukautta.
6. Miksi hikoilen enemmän Natural Deo’n vaihtaessani?


Jos olet käyttänyt alumiinipitoista deodoranttia pitkän aikaa, hikirauhasesi saattavat olla tukossa. Normaalisti alumiini jättää kehon kolmessa vuorokaudessa, mutta kehon kuonatuotteet jäävät silti imusolmukkeisiin. Tuloksena on hienhaju sekä muita epämiellyttäviä tuoksuja joita voi erittyä jopa viikon verran kehon puhdistuessa. Ei ole tarkoitus tukkia huokosia, vaan kuona-aineet tulee päästää kehosta ulos. Ne puhdistavat kehoamme kertyneistä myrkyistä. Lyhyen ajan kuluttua huomaat, että Natural Deo toimii jo paremmin. Osa asiakkaista on voinut vaihtaa suoraan Natural Deo’on. On täysin yksilöllistä, miten siirtyminen luonnolliseen deodoranttiin sujuu.
7. Näppylät kainalossa Natural Deo’n käytön alussa?


Jos olet käyttänyt alumiinipitoista deodoranttia pitkän aikaa, hikirauhasesi saattavat olla tukossa. Normaalisti alumiini jättää kehon kolmessa vuorokaudessa, mutta kehon kuonatuotteet jäävät silti imusolmukkeisiin. Jos silloin vältät muutaman päivän deodorantin käyttämistä, nämä kuonatuotteet poistuvat kehostasi. Tuloksena on hienhaju sekä muita epämiellyttäviä tuoksuja joita voi erittyä jopa viikon verran kehon puhdistuessa. Jos samalla käytät Natural Deo’a, kuona-aineiden ja deon yhdistelmä saattaa ärsyttää kainalon ihoa alussa. Käytä deodoranttia vasta, kun keho on puhdistanut kuonatuotteet pois. Aloita Natural Deon käyttö pienellä määrällä ja lisää määrää tarpeen vaatiessa.