Kundrecensioner

Våra hudvänliga & ekologiska hudvårdsprodukter får ofta positiv feedback av kunderna , och ofta får vi höra om hur produkterna har hjälpt mot diverse hudproblem. På denna sida har vi samlat några av våra allra finaste kundrecensioner, som vi tänkte att kunde vara till nytta även för dig som kanske behöver lite tips på vilka produkter som kunde passa just dig och din hud.

"Jag använder Shea Deon och den är den bästa jag någonsin prövat. Jag är så glad över att min tonåriga dotter använder och gillar lavendel-deon så hon slipper onödiga kemikalier. Tack för allt jobb du har lagt ner på att ta fram dessa produkter!"

"Är inne på tredje burken pepparmintdeo. Var lite skeptisk i början, men deon funkar verkligen. Armhålorna hålls torra hela dagen."

"Jag har psoriasisartrit och har så problem med psoriasis under fötterna med stora varblåsor. Har
provat så många olika salvor men inget har hjälpt. Nu har jag använt 6 dagar body butter och vilket
resultat....Tacksam! Nu har jag smörjt dagligen med body buttern och nu ser man resultat."

"Blev verkligen knottbiten i lördags när jag kröp omkring i trädgården, det blödde och hade sig. Igår kliande och svullen, min ena arm var som ett stenröse. Applicerade Arnica Cream till natten och vips var svullnaden och klådan borta morgonen därpå!"

”Arnica-salvan hjälpte min pappas nervsmärtor i benen, han är oerhört tacksam över att äntligen hitta en produkt som hjälper”

"Lip Balm är superbra! Hade förr alltid förkylningsblåsor. Men sen jag började använda Lip Balm har jag sluppit dom… Hade också herpes & eksem runt munnen, men efter några dagars användning var det redan bättre. Inget kli mera och läpparna är mjuka och fina. Rekommenderar!"