SandraEmilias blogg, 5 november 2019

"Natural deodorant, Lip balm & Body butter"

AfterlightImage-20_edited.jpg

Jag är så glad över att åter en gång få samarbeta med ett företag vars produkter jag verkligen älskar! Ni kanske minns att jag i somras skrev om M Handmade och Shea Deon, om inte kan ni läsa mera om deodoranten här, naturlig deodorant utan aluminium. Idag ska jag fortsätta att berätta om M Handmade och andra produkter som finns i sortimentet men först vill jag faktiskt ge en uppdatering på hur det har gått sedan jag började använda Shea Deon.

Läs mer...

SandraEmilias blogg, 1 augusti 2019

"Naturlig deodorant utan aluminium"

Österbottens tidning, 6 september 2017

"Tillverkar hudvänlig deodorant"

sandraemiliamhandmade.jpg

Hej på er! Idag har jag fått äran att samarbeta med M HandMade vilket är otroligt roligt med tanke på att jag använt hennes deodorant ett bra tag nu och verkligen är så otroligt nöjd! Det bästa är ju att få samarbeta med företag vars produkter man använt sedan tidigare.

Har ni själva koll på era deodoranter och funderat över vad det är ni smörjer dit in i armhålan? Jag själv minns att jag redan i lågstadiet, som 12-åring, hade läst en artikel (redan då var jag väldigt skönhetsintresserad) om aluminium i våra skönhetsprodukter och dess påverkan på våra kroppar...

Läs mer...

Malins Båtmästars Blogg, 4 juni 2017

"Min nya favoritdeodorant är naturlig och handgjord"

Natural Deo- håller dig fräsch hela dagen

Som bloggare har jag möjlighet att nu och då bli sponsrad av företag och få testa nya, intressanta produkter. Av en lycklig slump hände det sig att jag fick dessa naturliga deodoranter från M HandMade i min hand och jag kunde inte vara nöjdare! Även jag har insett det ohållbara i att använda antiperspirant i armhålorna och därför sökt efter ett alternativ. Nu fick jag ett alternativ som serverat till mig – och jag hoppas att denna text även kan hjälpa någon av mina läsare.
 

Läs mer...