Media & yhteistyökumppanit

 M HandMade on aika ajoin näkynyt mediassa yhteistyössä mediavaikuttajien kanssa. Tälle sivustolle olemme koonneet  ne yhteistyöt, joista olemme erityisen ylpeitä.

 

Oletko mediavaikuttaja, ja haluat tehdä yhteistyötä kanssamme? Lähetä  sähköposti osoitteeseen info@mhandmade.fi ja kerro meille ideastasi.

Yhteistyö - Cindy Ekman

Yhteistyö Cindy Ekmanin kanssa arvonnan muodossa hänen Instagram-tilillä.

Yhteistyö - Grön i Åbo

Idag vill jag presentera ett inhemskt hudvårdsmärke som heter M HandMade, hemma från Jakobstad och med ljuvliga naturliga produkter i sortimentet. Rekommenderar varmt att kolla in dem, du kommer till hemsidan här. Dessutom har jag en rabattkod längst ner i blogginlägget, för den som vill bekanta sig med produkterna eller som kanske redan är en trogen kund!

Yhteistyö - Sandra Emilia

Jag är så glad över att åter en gång få samarbeta med ett företag vars produkter jag verkligen älskar! Ni kanske minns att jag i somras skrev om M Handmade och Shea Deon, om inte kan ni läsa mera om deodoranten här, naturlig deodorant utan aluminium. Idag ska jag fortsätta att berätta om M Handmade och andra produkter som finns i sortimentet men först vill jag faktiskt ge en uppdatering på hur det har gått sedan jag började använda Shea Deon...

Media - ÖT

Artikkeli Pohjanmaan sanomalehdessä 6. syyskuuta 2017.

Adress - Osoite

Otsopellontie 2 A 1
68630 Pietarsaari
Suomi

Ta kontakt - Ota yhteyttä

050 537 1107

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon

©2019 BY M HANDMADE.