Luonnonmukaiset ja ihoystävälliset tuotteet

Silky Dream Body Butter

Pehmentävä, täyteläinen ja ravitseva ihovoide, joka rauhoittaa ja antaa iholle ihanan silkkisen tunteen. 
Voide on saanut tunnustusta erityisesti iho-ongelmaisilta asiakkailta ( atooppinen iho, psoriasis, ihottuma mm. ) Sheavoi on tunnettu suojaavista ja hoitavista ominaisuuksistaan. Löytyy kahdessa eri koossa: 60 ml ja 120 ml.

 

Lue lisää...

Lip Balm

Pehmentävä ja kosteuttava huulivoide, joka hoitaa huulia hellävaraisesti ilman lisäaineita tai kemikaaleja. Kaikki ainesosat ovat 100 % luonnonmukaisia ja se sisältää mm. vadelman-siemen öljyä, joka varmistaa tuotteelle korkean aurinkosuojan SPF 25. Tämä uniikki yhdistelmä ehkäisee myös yskänrokkoa sekä rohtumia huulissa. Lip Balm sopii kaikille!
 

Lue lisää...

Shea Deo

Shea Deo on 100% luonnollinen unisex voidedeodorantti. Sillä on antibakteerinen ja ihoa rauhoittava vaikutus ilman alumiinia. Raikkaat sitruunaruohon ja eukalyptuksen tuoksut, pitävät myös sinut raikkaana koko päivän. Hikoiletko runsaasti? Silloin tämä deodorantti on juuri sinulle!
 

Lue lisää...

Natural Deo

Asiakas-suosikki ja valikoiman ensimmäinen tuote! Natural Deo on luonnollinen deodorantti ja sitä on saatavilla neljänä eri tuoksuna: Pure, Lemon, Lavender ja Peppermint. Tuote on alumiiniton, joten se ei tuki imunestekiertoa vaan keho voi puhdistautua normaalisti kuona-aineista. Natural Deo eroaa Shea Deosta siten, että se sisältää kookosöljyä ja on hieman löysempi koostumukseltaan, täydellinen normaalisti hikoilevalle.
 

Lue lisää...

Arnica Cream

Särky? Tulehdus? Nivelvaivat? Perinteinen voide Arnika-yrtillä, jota on käytetty itsehoitoon satojen vuosien ajan. Ihanteellinen käyttää sekä ennen että jälkeen fyysisen treenin. Tuotteen koetaan lämmittävän jäykkää ja kireää aluetta.
 
Lue lisää...

Sun Screen - adults & kids

Hoitava ja miedosti tuoksuva aurinkosuoja puhtaista, luonnollisista öljyistä, jotka suojaavat sekä UVA että UVB-säteilyiltä.

Lue lisää...

MHandmade_Sunscreen_DSC_5672.jpg

Saat tuotteita jälleenmyyjiltäsi tai tilaamalla suoraan meiltä.